Magna Plaza

The monumental shopping center Magna Plaza, which was transformed in 1992 from a post office to a shopping center, has got a makeover in 2012 and was renovated. The moment of the makeover had come on June 18 2012.

During this renovation, the accessibility of Magna Plaza was further enhanced by a thorough renovation and renewal of the main entrance, making the basement and the ground floor more equally connected together. A new loft in the central hall provides space for upward and downward staircases. This way, the mall is even more accessible and the basement is ready for the new user.

Location Magna Plaza, Amsterdam
Contracter Breevast
Assignment Project Management
Total size 1.884
Duration 2012

Photos

Location

Contact

ing. Paul Heering

Senior Projectmanager

+316 51 90 00 95

Heren2

Interested? Contact us to discuss the possibilities.
Call us at +31 20 61 89 365 or +5999 787 7200